Aanmelden

Deelname WAK 2019

Maak het niet te moeilijk! Deelname hoeft niet veel extra voorbereidingstijd te kosten. Een heleboel verenigingen hebben hun (jaarlijkse) optredens ook al gepland staan en met onderstaande mogelijkheden om ook aan de WAK mee te doen zie je dat dit weinig tot geen extra inspanning hoeft te kosten. Meedoen gaat ook om nieuwe samenwerkingspartners ontmoeten, nieuwe plekken om op te treden (her)ontdekken en nieuw publiek krijgen. De inhoud van je optreden hoeft niet nieuw te zijn maar misschien wel de samenwerking met een andere groep of omdat je een bijzondere locatie hebt gekozen om op te treden.

  • In die week heb je toevallig al een optreden of expositie gepland staan, dit hoef je dan alleen maar aan te melden via onderstaand formulier dan komt deze informatie onder evenmenten zichtbaar op deze site.
  • Je organiseert zelf een optreden /expositie/workshop/open repetitie speciaal voor deze week dan kun je dat via onderstaand formulier aanmelden en komt dit zichtbaar onder evenementen op deze site.

Wil je meedoen in 2019? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

∗ verplichte velden

Wat zijn de mogelijkheden

Meer informatie

DOE MEE! Meld je hier aan